Телесно-ориентированная терапия, Онлайн 2023 Гештальт, Одесса, 2023 Базовий курс Позитивної психотерапії ONLINE Сексология онлайн 2023
view counter

Двері прихованого монтажу: якість та надійність

Приховані міжкімнатні двері під фарбування - сучасне дизайнерське рішення і відмінний спосіб візуально збільшити простір в приміщенні за рахунок установки в одній площині зі стіною без наличників. Невидимий ефект досягається при обробці поверхні дверного полотна і стін в одному стилі.

При виборі міжкімнатних дверей нам часто доводиться долати внутрішні страхи, які виникають через незнання, невдалого досвіду в минулому або розповідей знайомих про складнощі, пов'язаних з їх установкою і експлуатацією. Однак якщо замовляти двері у перевіреного і надійного бренду, більшості поширених проблем можна уникнути.

Для чого потрібні двері прихованого монтажу? Як правильно вибрати такі двері? На що потрібно звернути особливу увагу щоб не витратити гроші даремно? Чому все більше дизайнерів вибирають для своїх проектів такі двері і найголовніше-які підводні камені вас чекають, якщо ви все таки зважитеся встановити собі такі двері?

Приховані двері або двері прихованого монтажу називають так тому, що їх рама або як правильно кажуть, дверна коробка повністю прихована в дверному отворі, а самі двері фіксуються на прихованих петлях. Таким чином, виходить, що змонтовані двері не мають виступаючих від стіни елементів, таких як лиштви у класичній двері, необхідні для того щоб, замаскувати технологічний зазор заповнений монтажною піною.

Особливості дверей прихованого монтажу

Така конструкція просто ідеально підійде для сучасного дизайну по ряду причин.

  1. Виглядає така двері просто і стримано, але разом з тим стильно і дуже елегантно.
  2. Дозволить позбутися від зайвих елементів в обробці, а значить від нагромадження деталей і не буде перевантажувати інтер'єр.
  3. Відсутність наличників знімає дуже важливу проблему - це поєднання їх з плінтусами, наприклад, ви вибрали підлоги кольору дуб коньяк а двері хочете іншого кольору, наприклад які небудь світлі і начебто загальна колірна схема підібраних матеріалів правильна і все гармонійно, але плінтуса одного кольори не дуже виглядають з лиштвами іншого. Ось тут і приходить на допомогу прихована коробка.
  4. Такі двері можуть бути виконані в одному матеріалі зі стіною, наприклад в дереві або кам'яному шпоні, так само на них можна нанести декоративну штукатурку або просто пофарбувати в той же колір, що і стіну.

Все це дозволить вам домогтися приголомшливого візуального ефекту і зробити весь інтер'єр більш лаконічним і стильним.

Можете купити двері тут: https://triodveri.ua/

СТАТЬИ на эту же ТЕМУ

Комментарии

Сегодня в тренде двери

Сегодня в тренде двери скротыго монтажа. Выглядят они в духе дня - минималистично, не перетягивают на себя внимание. Да и вообще мне очень нравятся

Красивые двери, конечно. Но

Красивые двери, конечно. Но пока очень дорогие. Да и их установка обходится в два раза дороже, чем обычных. И мастеров, которые качественно умеют устанавливать такие двери, пока нет. Я себе устанавливала, так косяк на косяке. Ругалась со строителями долго и нудно, пока правильно не установили. Но все равно, пришлось что-то подгонять под эти двери после установки их

Хороши такие двери в

Хороши такие двери в приватные помещения. А вот в остальные - я бы не ставила

Отправить комментарий

Содержание этого поля является приватным и не предназначено к показу.
  • Строки и параграфы переносятся автоматически.
  • You may use [block:module=delta] tags to display the contents of block delta for module module.

Подробнее о форматировании