Телесно-ориентированная терапия, Онлайн 2023 Гештальт, Одесса, 2023 Базовий курс Позитивної психотерапії ONLINE Сексология онлайн 2023
view counter

Даоські Жіночі Практики (Київ або онлайн)

Заполнить заявку
ВСЕ тренинги и семинары в Киеве | в Одессе | в Украине
Дата начала мероприятия: 
  • чт, 25 Апр, 2024 - 19:00
Город: 
Киев
щочетверга - з 19:00 до 20:30 - в онлайн форматі (в Google Meet); по неділям - з 15:00 до16:30 - офлайн в Студії (вул. Терещенківська, 13, під'їзд 1, цокольний поверх)
Тип мероприятия: 
Тренинг
Продолжительность: 
1 дней
Целевая аудитория: 
женщины
***
Стоимость /для 1 чел./: 
400 грн
Одне заняття: 400 грн. Також є можливість індивідуальних занять Даоськими жіночими практиками з Ольгою Коломійчук: Тривалість заняття: 1,5 години Вартість одного заняття: 1600 грн
Ведущий мероприятия: 
Ольга Коломійчук

Ольга Коломійчук – сертифікований інструктор Даоських Жіночих Практик з 2016 року (учениця Олени Фоммель), психолог, ведуча жіночіх тренінгів. Опанувала інструменти самодопомоги, швидкого відновлення себе. Даоські жіночі сексуальні практики застосовує насамперед для свого жіночого здоров'я та розкриття своєї природної сексуальності.

Регламент мероприятия: 
щочетверга - з 19:00 до 20:30 - в онлайн форматі (в Google Meet); по неділям - з 15:00 до16:30 - офлайн в Студії. Обов'язковою є реєстрація до 12:00 дня проведення!

Даоські Жіночі Практики - це програма, спрямована на розвиток жіночої сексуальності, здоров'я та побудову гармонійних стосунків.

Роль жінки у суспільстві завжди була винятковою. Жіноча природа – це єдність світу внутрішнього та зовнішнього. Згадайте принцип даосизму – «Що всередині, те й зовні!» Тому так важливо, чим наповнена жінка у собі. Якщо за законами гармонії, чоловік сильніший на фізичному плані, а жінка на енергетичному, то які її думки, бажання, молитви та медитації, такий вплив вона робить на зовнішній світ.
 
Наша жіноча мета – навчитися отримувати енергію та користуватися нею з метою підтримки свого здоров'я та сексуальності.
 
Жінка, що має енергію - здорова, сексуальна, кохана і цікава своєму чоловікові.
 

Мета практики – створення свого щастя та здоров'я!

Хочете бути коханою? Тоді перестаньте вимагати кохання. Любіть насамперед себе, адже джерело кохання жінки – це Вона сама. Щоб знайти ту велику любов, якої ми прагнемо все життя, спочатку необхідно її виростити в собі самій.
 

Ми, жінки, знаємо, що основою нашого щастя є наше сексуальне здоров'я.

Жіноча місія – це накопичення та збереження енергії. Якщо жінка має енергію, вона здорова, сексуальна, кохана і цікава чоловікові, який завжди прагне прийти в створений нею затишок!
 

На заняттях ми з Вами навчимося:

Очищатися від негативної енергії, трансформувати її та накопичувати позитивну! Кожна жінка має безцінний скарб. Її тіло зберігає у собі чарівну перлину, якою є головний жіночий орган - матка. Виконуючи прості практики регулярно, ви розкриєте свою природну сексуальність, зміцните жіноче здоров'я та дозволите сексуальній енергії вільно текти через ваш сакральний центр.

Заняття по четвергах (онлайн в Google Meet) включають такі види практик:

  • ВНУТРІШНЮ ПОСМІШКУ і ШІСТЬ ЦІЛЮЩИХ ЗВУКІВ. Практики дають відчути тілесну цілісність, позбавлятися роздратування, нетерпимості, занепокоєння та інших «паразитів», які заважають проростати насінням любові та співчуття в душі;
  • МАСАЖ ГРУДЕЙ, ЯЄЧНИКОВЕ ДИХАННЯ, ДИХАННЯ МАТКОЮ. Практики спрямовані на вміння керувати своєю сексуальною енергією, очищатись від негативних програм;
  • МІКРОКОСМІЧНА ОРБІТА. Запуск такої орбіти перерозподіляє надмірну енергію на ті ділянки Вашого тіла, де її недостатньо;
  • СПИНОМОЗКОВЕ ДИХАННЯ. Дихання, що піднімає сексуальну енергію;
  • ДИХАННЯ ГОЛОВОЮ. Практика дозволяє прибрати з голови зайві думки, невирішені ситуації та головний біль;
  • ПРАКТИКИ НА ВКЛЮЧЕННЯ В ЖІНОЧИЙ ПОТІК.

Заняття по неділях (офлайн в Студії) включають такі види практик
(парні дні за програмою четвергових занять, непарні дні за програмою, розписаною нижче)

  • ОМОЛОДЖУЮЧИЙ САМОМАСАЖ ТІЛА. Масаж відновить ваші життєві сили, приведе усі ваші м'язи в тонус та омолодить;
  • ШІСТЬ ЦІЛЮЧИХ ЗВУКІВ ДЛЯ МАТКИ. Матка, як і інші органи у нашому тілі, накопичує різні емоції. Це і образи, і розчарування, страхи. Тому дуже важливо очищатися від негативних "паразитів", щоб залишатися здоровою та наповненою енергією. А також наповнювати правильними енергіями свого чоловіка;
  • ЯЄЧНИКОВЕ ДИХАННЯ. Практика спрямована на розпалювання внутрішнього вогню;
  • ДИХАННЯ ЖИВОТОМ. Такий спосіб дихання спрямований на розвиток жіночих якостей та наповнює енергією наш низ;
  • ВІБРОМАСАЖ ВНУТРІШНІХ ОРГАНІВ. Такий масаж сприяє поліпшенню кровообігу та підвищенню чутливості;
  • РОБОТА З М'ЯЗАМИ ТАЗОВОГО ДНА;
  • ПРАКТИКИ, ЩО ПІДСИЛЮЮТЬ ЖІНОЧУ ПРИВАБЛИВІСТЬ.

!Зверніть увагу на ПРОТИПОКАЗАННЯ!

Перш ніж приступити до занять, проконсультуйтеся з гінекологом чи можна робити вправи Кегеля. Імбілдинг та інтимна гімнастика не рекомендується вагітним, жінкам з гострими або хронічними захворюваннями сечостатевої системи, онкологічними пухлинами, венеричними захворюваннями, жінкам у післяопераційний період та при будь-яких діагнозах, при яких заборонено інтимне життя (запальні процеси, ерозія та дісплазія шийки матки, кісти).

Що необхідно для занять онлайн?

  1. Швидке підключення до Інтернету;
     
  2. Google Meet на Вашому комп'ютері, планшеті чи телефоні;
     
  3. Веб-камера, мікрофон (якщо займаєтеся з комп'ютера);
     
  4. Необхідне особисте місце, щоб під час заняття Вас ніхто не турбував і не відволікав (телефонні дзвінки, діти);
     
  5. Гарний настрій :)

Запрошуємо Вас!

Організаційна інформація:

Заняття проводяться регулярно:
  • по четвергах з 19:00 до 20:30 (онлайн у Google Meet)
  • по неділям з 15:00 до 16:30 (офлайн у Студії)
Обов'язковою є реєстрація до 12:00 дня проведення!
  • Вартість одного заняття: 400 грн.

Є можливість індивідуальних занять "Даоськими жіночими практиками" з Ольгою Коломійчук:

  • Тривалість заняття: 1,5 години
  • Вартість одного заняття: 1600 грн

Також періодично проводиться тренінг-інтенсив Даоські жіночі енергетичні практики. Відновлюючий тренінг з можливістю участі онлайн

Деякі відгуки про заняття:

В этом году я познакомилась с женскими даосскими практиками и с Олей, хочу поблагодарить за свое состояние, которое меняется с каждым занятием. С первых занятий происходило нечто волшебное, хотя тогда сложно было описать свои ощущения. Когда посетила несколько занятий, я стала намного лучше чувствовать себя, события которые происходят вокруг меня, воспринимаются спокойней, конфликтных ситуаций стало меньше. Практики подтолкнули меня к решению задач, которые давили на меня долгое время и были в подвешенном состоянии, даже люди начинают отсеиваться, и кажется что вселенная всячески этому способствует.
Жду каждой встречи, активно работаю над собой, что бы стать еще счастливей и нести радость в мир.

Оксана

Конечно, никто за тебя не сделает тебя счастливой, но с помощью Оли это становится намного проще.
Огромное спасибо за мягкость, нежность, женственность, просто побыв рядом с Олей уже наполняешься энергией и становишься такой, какой хочешь быть..
Жду с нетерпением следующей встречи!

Галина

Организатор мероприятия

! ЗАПОЛНИТЕ предварительную ЗАЯВКУ

(напр.: Иванов Иван, 1... Глушко Ирина, 3)

Проверьте отсутствие пробела до и после адреса

данет
Тренинги в Одессе
Тренинги в Киеве

Если вы уже получаете нашу рассылку,
то просто подтвердите свой выбор

После отправки формы ДОЖДИТЕСЬ появления страницы c надписью "Спасибо за регистрацию на мероприятие". Если Вы не уверены в том, что Вам удалось зарегистрироваться, отправьте Вашу заявку письмом (в теме письма укажите "Регистрация") на электронный адрес: personal-trening@ukr.net
тренинги и семинары в Одессе Если у Вас не вышло зарегистрироваться самостоятельно, Вы можете позвонить Николаевой Елене по тел.: +38-067-559-85-21, 093-567-21-03, 050-333-56-90, 094-956-00-10, (048) 703-70-10.