Гештальт, Одесса, 2023 Телесно-ориентированная терапия, Онлайн 2023 Психосоматика, Онлайн 2024 Базовий курс Позитивної психотерапії ONLINE
view counter

Частоти Світла: енергетична холістична терапія (онлайн/Київ)

Заполнить заявку
ВСЕ тренинги и семинары в Киеве | в Одессе | в Украине
Дата начала мероприятия: 
  • чт, 9 Май, 2024 - 20:00
    чт, 23 Май, 2024 - 20:00
    чт, 6 Июн, 2024 - 20:00
    чт, 20 Июн, 2024 - 20:00
Город: 
он-лайн
Тип мероприятия: 
Оздоровительный курс
Продолжительность: 
1 дней
Целевая аудитория: 
Всі, хто бажає почуватися добре фізично, емоційно, енергетично. Хто хоче відновити свої єнергії та цілісність, почиститись від вампірізацій
***
Стоимость /для 1 чел./: 
700 грн
онлайн сеанс - до 30 хв - 500 грн. Очний розширений сеанс - до 1 години - 1000 грн /Київ
Ведущий мероприятия: 
Лидия Чередниченко

Лидия Чередниченко - Мастер-Учитель Рэйки. Мастер трансформационных, энергетических и духовных практик. Энерготерапевт Частот Света, консультант холодинамики, ведущая трансформационной игры "Лила. Игра Жизни"

Регламент мероприятия: 
30 хв онлайн

Частоти Світла – квантова плеядіансько-сиріусянська терапія, практика холістичного лікування, передана Едуардо Шіанка Роша (Бразилія).

Частоти світла - це практика для відновлення енергетичного балансу, розширення свідомості та підвищення усвідомленості, включення та розвитку інтуїції (третє око), співнастроювання зі своїми духовними аспектами, балансування чакр та очищення ВСІХ тіл людини.

Під час сеансу Частот Світу відбувається:

  • гармонізація чакр - енергетичних центрів людини,
  • очищення аури,
  • балансування фізичного та всіх тонких тіл,
  • гармонізація розуму (баланс лівої та правої півкуль мозку),
  • включення інтуїтивного каналу зв'язку зі своїм Вищим Я (і, як наслідок, підвищення свідомості),
  • створення умов для природного відновлення організму,
  • зняття деструктивних енергетичних прив'язок (очищення від «вампіризму»)

Іноді людині достатньо одного сеансу, часом потрібна серія сеансів, сессія. Все залежить від ступеня та глибини проблеми. Ця терапія чудово працює онлайн, перевірено багатьма людьми.

Сеанси корисні всім, адже ми живемо у світі, повному різних взаємодій. А особливо варто звернути на них увагу тому, хто:

  • почувається заплутаним, «не у своїй тарілці»
  • не розуміє, що з ним відбувається
  • відчуває втрату сил і не знає, як із цим впоратися
  • часто хворіє

А також частоти світла дуже корисні всім, хто:

  • працює з людьми
  • займається саморозвитком
  • хоче стати усвідомленішим
  • рухається шляхом духовного зростання
  • відчуває душевний трепет, коли чує про зірковий род або Плеяди, Сіріус та Шаманів Світла

Сеанс Частот Світу містить етапи:

  • Енергетична діагностика маятником системи чакр людини. Дозволяє виявити енергетичний дисбаланс на рівні тіла, свідомості та емоцій.
  • Холістичне лікування для активізації каналів та меридіанів життєвої енергії. У ході сеансу відбувається очищення, гармонізація та балансування всієї енергетичної системи людини.
  • Енергетична діагностика після сеансу з фіксацією результатів та видачею моїх рекомендацій

Частоти світла дуже добре чистять від енергетичного вампіризму, енергетичних прив'язок.
Тривалість стандартного сеансу до 30 хв.

Під час сеансу ви лежите, розслаблюєтеся, відпочиваєте, спостерігаєте за своїми відчуттями, а я виступаю як провідник енергій та використовую кристали, маятник, свої руки, проспівування звуком, медитативну музику.

Звільнення від енергетичного вампіризму відбувається лише за 1 сеанс (у поодиноких випадках за 3 сеанси). При цьому важливо розуміти, що будь-яка прив'язка відбувається не на рівному місці. І змінюючи свої схеми поведінки та свої стани, ви можете убезпечити себе надалі від «чіпляння» та впливу деструктивних зовнішніх енергій.

Якщо ви в Києві, то можете потрапити на розширений сеанс, який триває 45-60 хвилин

У розширеному сеансі до стандартного протоколу додано:

Техніка «Brain working»
Робота з ментальним полем, звільнення мозку від хаосу думок, метушні, вантажу проблем.
Результат - ясне свідомість, здорове сприйняття, почуття звільнення та легкості, нові ідеї, краще розуміння.

Робота з внутрішніми органами
Цілеспрямоване цілительство захворювань, покращення роботи внутрішніх органів

Робота зі спиною
Поліпшення стану хребта, постави, енергетична корекція основного каналу, покращення загального самопочуття.

Вартість такого розширеного сеансу - 1000 грн

Для максимальної ефективності я рекомендую пройти декілька сеансів - Сесії частот світла в стандартному (можливо онлайн) чи розширеному (тільки очно Київ) варіанті

Деякi відгуки:

Благодарю Лидочку Чередниченко за прекрасный сеанс Холодинамики и Частот света. Они были для меня воистину целебными. И результативными.

Результаты четко обозначились на 8й день после сеанса. Причем серьезные изменения произошли сразу в нескольких сферах жизни. Теперь нужно время, чтобы они проросли, но тот факт, что ситуация сдвинулась с мертвой точки, вышла из заколдованного круга, меня поразил, т.к. ситуациям, которые я хотела разрешить, не один год.

Благодарю Лидусю также за то, что она включила меня в программу помощи переселенцам и подарила мне сеанс Частот света. Я уверена, что они многократно усилили результат Холодинамического сеанса.

Лидочка, я желаю, чтобы наши успехи радовали и вдохновляли тебя и посылаю тебе лучик света и свою любовь. Пусть за все, что ты делаешь для нас, судьба щедро вознаградит тебя.
Крепко-крепко обнимаю!

Елена

Проходила с Лидией сеанс холодинамики, где смогли точно выявить задачи и найти вектор их решения. В совершенно безвредном состоянии окуналась в себя и прошла по всем самым закрытым уголкам души, откуда мы вместе с Лидией вырыли все проблемы. После чего провели сеанс Частот света, который «вылечил» проблемные физические места в моем теле и восстановил позитивные вибрации.
Лидия, спасибо за лёгкость!

Ира

Деякі уроки приходять, коли ми до того готові.

Спочатку здавалося: ну і нащо я прийшла? і так у мене все було добре, а потім у процесі роботи під кінець згадала своє чергове минуле життя, вірніше, спочатку — смерть, а потім вже розкрутила та хоч і життя згадала, та завдяки оцьому бонусному сеансу змогла його за допомогою частот світла та кристалів перетворити на урок, а не помирати знову та знов, як згадувала.

Бо там дійсно закладено колосальний урок любові.

Зрозуміли у роботі. що мій весняно-осінній «сезонний» дикий кашель останніх років пов’язаний саме з цієї смертю.

Курс сеансів частот світла я у Лідії пройшла восени, пишу цей відгук спеціально наприкінці весни: все. немає кашлю! Дякую!!!
І, звісно ж, згадавши у січні ще одне своє минуле життя, я прибігла до Лідії.

Ой, не робіть приворотів і буде вам щастя, однак у сеансі наші душі поговорили, та він мені все пробачив. Це важливо не лише суто для мене. а всього мого Роду, бо була я тоді власною пра-пра- у восьмому коліні. І таке буває. А Лідії дякую за чарівний сеанс і розуміння!

Раджу частоти світла з Лідією Чередніченко, тому що сама пройшла ці процеси та бачу ці результати! А може здаватися, що такого не буває.

Буває-буває!

Ганна

! ЗАПОЛНИТЕ предварительную ЗАЯВКУ

(напр.: Иванов Иван, 1... Глушко Ирина, 3)

Проверьте отсутствие пробела до и после адреса

данет
Тренинги в Одессе
Тренинги в Киеве

Если вы уже получаете нашу рассылку,
то просто подтвердите свой выбор

После отправки формы ДОЖДИТЕСЬ появления страницы c надписью "Спасибо за регистрацию на мероприятие". Если Вы не уверены в том, что Вам удалось зарегистрироваться, отправьте Вашу заявку письмом (в теме письма укажите "Регистрация") на электронный адрес: personal-trening@ukr.net
тренинги и семинары в Одессе Если у Вас не вышло зарегистрироваться самостоятельно, Вы можете позвонить Николаевой Елене по тел.: +38-067-559-85-21, 093-567-21-03, 050-333-56-90, 094-956-00-10, (048) 703-70-10.