Гештальт, Одесса, 2023 Позитивная психология онлайн 2024 Психосоматика, Онлайн 2024 Сексология онлайн 2024
view counter

Osnova, міжнародна тренінгова компанія

Основа, Международная тренинговая компания

Osnova – міжнародна тренінгова компанія, яка формує співтовариство професіоналів-психологів, прагнучи підвищувати свідомість суспільства, формувати здоровий погляд на життя та збільшувати кількість щасливих людей! Основне завдання компанії – навчання арт-терапії – найбільш творчого способу роботи з людьми!

Постійне навчання та розвиток у психології є необхідною умовою для фахівця: це не тільки дозволяє бути в курсі актуальних методів допомоги клієнту, а й дозволяє самому психологу, тренеру та коучу вирощувати свій бізнес, масштабувати його та заробляти більше.

Саме тому наша школа психології, навчання в якій проводиться офлайн та онлайн, орієнтована на підготовку фахівців, які допомагають зростати професійно з будь-якого рівня вихідної підготовки – від навчання психології та терапії “з нуля” до підвищення кваліфікації діючих фахівців.

Лідер нашої школи – Олена Тараріна, курси якої вже майже 20 років готують кваліфікованих спеціалістів у галузі арт-терапії. Випускники МТК Osnova можуть отримати такі спеціалізації:

    • арт-терапия у роботі з дітьми та підлітками;
    • основи психології та терапії;
    • бізнес-тренерство та коучинг, і т.д.

Ми гарантуємо вам тільки найактуальніші програми, адже саме вчителі та тренери Osnova задають ці тенденції та тренди в психології та терапії клієнта.

! ЗАПОЛНИТЕ предварительную ЗАЯВКУ

(напр.: Иванов Иван, 1... Глушко Ирина, 3)

Проверьте отсутствие пробела до и после адреса

данет
Тренинги в Одессе
Тренинги в Киеве

Если вы уже получаете нашу рассылку,
то просто подтвердите свой выбор