Телесно-ориентированная терапия, Онлайн 2023 Гештальт, Одесса, 2023 Базовий курс Позитивної психотерапії ONLINE Сексология онлайн 2023
view counter

Лєпьошка. Психологічна гра для підлітків 11-16 років

Заполнить заявку
ВСЕ тренинги и семинары в Киеве | в Одессе | в Украине
Дата начала мероприятия: 
Город: 
Киев
Тип мероприятия: 
Тренинг
Продолжительность: 
1 дней
Целевая аудитория: 
для підлітків 11-16 років
***
Стоимость /для 1 чел./: 
300 грн
```Ведущий мероприятия: 
Світлана Путята - психолог, спеціаліст із роботи з підлітками
Регламент мероприятия: 
17.00-19.00

"Лєпьошка" - одна з найвідоміших соціальних ігор німецького психотерапевта Гюнтера Хорна в модифікації Катерини Леонидівни Мілютіної. Її основна мета - розвивати вміння спілкуватися, домовлятися, висловлювати прохання, відстоювати свої права, поступатися, вибачатися, розпізнавати свої почуття та почуття партнерів у грі, шанобливо обходитись з собою і кожним.

Гра допомагає гравцям усвідомити і пропрацювати тему особистих границь, вчить справлятися з агресією соціально прийнятним шляхом (вираження агресії, передбачене правилами, але обмежено часом та рамками гри).

Учасники виліплюють своїх представників гри з пластиліну і несуть за них відповідальність в процесі гри. Тим самим вони дають зрозуміти, як вони ставляться до себе та інших, які у них бажання і наміри. По ходу гри між учасниками виникають найрізноманітніші відносини: іноді чиюсь фігурку можуть навіть зім'яти, перетворити в "лєпьошку". Хоча формальна мета гри - першим дійти до Замку в образі людини, процес гри часто затягує настільки, що справжньою метою стають живі відносини учасників один з одним, розробка свого стилю поведінки, дослідження стратегій взаємодії з іншими гравцями.

Гра допоможе дітям

  • ідентифікувати свої емоції
  • навчитися висловлювати емоції та побажання
  • навчитися домовлятися
  • обирати реакції під час взаємодії
  • справлятися з агресію соціально-прийнятним способом
  • напрацювати досвід взаємних вибачень та прохань про допомогу
  • усвідомлювати особистісних границь кожного.
Организатор мероприятия

! ЗАПОЛНИТЕ предварительную ЗАЯВКУ

(напр.: Иванов Иван, 1... Глушко Ирина, 3)

Проверьте отсутствие пробела до и после адреса

данет
Тренинги в Одессе
Тренинги в Киеве

Если вы уже получаете нашу рассылку,
то просто подтвердите свой выбор

После отправки формы ДОЖДИТЕСЬ появления страницы c надписью "Спасибо за регистрацию на мероприятие". Если Вы не уверены в том, что Вам удалось зарегистрироваться, отправьте Вашу заявку письмом (в теме письма укажите "Регистрация") на электронный адрес: personal-trening@ukr.net
тренинги и семинары в Одессе Если у Вас не вышло зарегистрироваться самостоятельно, Вы можете позвонить Николаевой Елене по тел.: +38-067-559-85-21, 093-567-21-03, 050-333-56-90, 094-956-00-10, (048) 703-70-10.