Сексология онлайн 2023 Базовий курс Позитивної психотерапії ONLINE Гештальт, Одесса, 2023 Психосоматика, Онлайн 2024
view counter

Митне регулювання-2024. Митні платежі, декларація. Тарифні та нетарифні заходи, режими. Спори з митницею. Митні спрощення: надії, можливості, реальність. (Київ+онлайн)

Заполнить заявку
ВСЕ тренинги и семинары в Киеве | в Одессе | в Украине
Дата начала мероприятия: 
Город: 
он-лайн
Київ, або Онлайн (на ваш вибор)
Тип мероприятия: 
Семинар
Продолжительность: 
2 дней
Целевая аудитория: 
для власників та інвесторів, топ-менеджерів, юристів
***
Стоимость /для 1 чел./: 
5700 грн
Вартість участі за одного слухача семінару: Онлайн - 4500 грн/ в Залі - 5700 грн. Для другого та третього учасника знижка - 5% та -7% відповідно
Ведущий мероприятия: 
Валерій Губарєв

Валерій Губарєв - комерційний директор компанії  "Всеукраїнський клуб АЕО", радник з процедур митного оформлення підприємства «LAMARIN.LLC»; експерт з митних питань Громадської Ради при Державній митній служби України, ведучий партнер компанії "Незалежна Митна Агенція". Має відзнаку Всесвітньої Митної Організації (World Customs Organization). Займається митним правом та митною справою понад 30 років.

```Ведущий мероприятия: 
та Повразюк Руслан Валерійович: Адвокат, "Адвокатське бюро Повразюк та партнери", автор монографії "Митна вартість в питаннях і відповідях"
Регламент мероприятия: 
Два дні з 10:00 до 17:00. Повний регламент: 09:45-10:00 - Підключення учасників ZOOM/ або 09:30-10:00 - Реєстрація учасників в Залі/ 12:00-12:45 - Перерва на обід (45 хвилин)/ Закінчення семінару о 17:00.

Митні новації: спрощення передбачені Митним кодексом України та Конвенцією про процедуру спільного транзиту (NCTS). Митне регулювання 2024: митний безвіз, митні спрощення для бізнесу при використовуванні спільного транзиту (NCTS) та авторизовані економічні оператори (АЕО), мінімізація митних ризиків, (мито, акциз, ПДВ) в обраному митному режимі, Судова практика.

Програма семінару:


БЛОК – І

1. Тарифний код товару. Українська класифікація товарів зовнішньоекономічної діяльності (УКТЗЕД). Що таке «tariff code HS (harmonized system)» і як правильно визначити код товару по УКТЗЕД. Три складові структури УКТЗЕД.
2. Митна вартість товару та методи її визначення.  Визначення митної вартості товару з урахування умов поставки INCOTERMS. Документи підтверджуючі митну вартість товару.  
3. Тарифні і нетарифні заходи регулювання ЗЕД. Митні ризики під час переміщення товарів через митний кордон України та під час процедури митного контролю та митного оформлення. До чого треба бути готовим.

БЛОК – ІІ

1. Про що треба подбати до початку переміщення товарів через митний кордон України. Розрахунок митних ризиків та побудова митної логістики.  
2. Правильність застосування митних режимів та переваги  їх використання в міжнародній торгівлі зовнішньоекономічної діяльності. Як економити гроші використовуючи вірний митний режим.
3. Оподаткування товарів (митні платежі) в обраному митному режимі. 

БЛОК – ІІІ

1. Процедура «спільного транзиту», система NCTS, географія застосування.
2. Єдина транзитна митна декларація (Т1) від відправника до отримувача.
3. Спрощення для українського бізнесу при використанні системи NCTS. Авторизація (отримання митних спрощень) учасників ЗЕД в Україні.

БЛОК - ІV

1. Авторизований економічний оператор (АЕО). Навіщо їм ставати.
2. Спрощення та переваги при наявності у компанії статусу АЕО.
3. Як пройти авторизацію і стати АЕО і хто має право на цей статус.
4. Сертифікати «АЕО-С» (спрощення) і «АЕО-Б» (безпека).
5. Міжнародні переваги авторизованого економічного оператора.

БЛОК - V: Судова практика

1. Вирішення проблемних питань митної вартості та класифікації товарів.
2. Оскарження рішень митного органу під час військового стану.
3. Відповідальність перевізників при перетині кордону.
4. Адміністративні правопорушення митного законодавства - причини та наслідки.
5. Тактика захисту інтересів бізнесу під час військового стану. 

Доповідачі - консультанти:

  • Губарєв Валерій - комерційний директор компанії  "Всеукраїнський клуб АЕО", радник з процедур митного оформлення підприємства «LAMARIN.LLC»; експерт з митних питань Громадської Ради при Державній митній служби України, ведучий партнер компанії "Незалежна Митна Агенція", Має відзнаку Всесвітньої Митної Організації (World Customs Organization). Займається митним правом та митною справою понад 30 років.
  • Повразюк Руслан Валерійович - Адвокат, "Адвокатське бюро Повразюк та партнери", автор монографії "Митна вартість в питаннях і відповідях"

Вартість участі:

  • Онлайн - 4500,00 грн
  • в Залі -   5700,00 грн.

Регламент дводенного семінару:

09:45-10:00 — Підключення учасників ZOOM
09:30-10:00 — Реєстрація учасників в Залі
12:00-12:45 — Перерва на обід (45 хвилин)
Закінчення семінару - о 17:00.

Организатор мероприятия

! ЗАПОЛНИТЕ предварительную ЗАЯВКУ

(напр.: Иванов Иван, 1... Глушко Ирина, 3)

Проверьте отсутствие пробела до и после адреса

данет
Тренинги в Одессе
Тренинги в Киеве

Если вы уже получаете нашу рассылку,
то просто подтвердите свой выбор

После отправки формы ДОЖДИТЕСЬ появления страницы c надписью "Спасибо за регистрацию на мероприятие". Если Вы не уверены в том, что Вам удалось зарегистрироваться, отправьте Вашу заявку письмом (в теме письма укажите "Регистрация") на электронный адрес: personal-trening@ukr.net
тренинги и семинары в Одессе Если у Вас не вышло зарегистрироваться самостоятельно, Вы можете позвонить Николаевой Елене по тел.: +38-067-559-85-21, 093-567-21-03, 050-333-56-90, 094-956-00-10, (048) 703-70-10.