Телесно-ориентированная терапия, Онлайн 2024 Гештальт, Одесса, 2023 Позитивная психология онлайн 2024 Сексология онлайн 2024
view counter

Практична Біомеханіка – відновлюємо Здоров’я

Заполнить заявку
ВСЕ тренинги и семинары в Киеве | в Одессе | в Украине
Город: 
Киев
вул. Терещенківьска 13, під'їзд 1, цокольний поверх.
Тип мероприятия: 
Оздоровительный курс
Продолжительность: 
24 дней
***
Стоимость /для 1 чел./: 
11500 грн
Перше пробне заняття - 300 грн Поразова оплата - 600 грн (1 заняття) Оплата за курс з 24 занять - 11500 грн (на 20% дешевше)
Ведущий мероприятия: 
Игорь Омельченко

Игорь Омельченко - более 10 лет занимается китайскими и вьетнамскими даосскими практиками, направленными на познания себя через работу с телом и энергией, на восстановление здоровья и открытия новых возможностей тела и сознания

Регламент мероприятия: 
Щосереди з 18.30 до 20.00 та щосуботи з 10.00 до 11.30

Системний підхід до здоров'я та довголіття через освоєння правильної біомеханіки. Секрети ефективності занять практикою цігун, тайчі, кунгфу.

Курс Ігоря Омельченко з 24 практичних занять.

Зверніть увагу на "правильне" відновлення біомеханіки рухів. Оздоровлюючи своє фізичне та енергетичні тіла, зміцнюйте свій імунітет. Адже однією із застав здорового тіла є саме "правильний" рух.

Цей курс буде корисний тим:
  • хто хоче навчитися правильно рухатись, але не знає з чого почати і що робити;
  • хоче покращити свою поставу та відповідно зміцнити своє здоров'я;
  • знайти та усунути причини болю в стопі, коліні, кульшовому суглобі, попереку, грудному відділі, плечовому поясі, у шиї та голові;
  • новачкам у будь-яких видах східних практик як бойових, так і небойових видах (йога, цигун, тайчі, ушу, айкідо), які зіткнувшись з будь-яким видом труднощів, пов'язаних із фізичним навантаженням, здобули "негативний" досвід, що зупинило у розвитку на шляху , або отримавши різні травми, затьмарили свій досвід від практики;
  • просунутим пратикам, для поліпшення якості своїх знань про своє тіло та його "правильну", а відповідно природну біомеханіку.
Формат курсу

Курс складається з 24 занять, які націлені на повноцінне перенавчання усієї базової біомеханіки, на якій будується будь-який наш рух. 

Кожне заняття є комплексним тренуванням з акцентом на реабілітацію та відновлення правильної біомеханіки конкретної частини тіла і згодом, що зводить всі частини тіла в одну цілісну природно-взаємозв'язану систему.

Початок курсу у середу 19 червня 2024 о 18.30!
 
В подальшому заняття курсу будуть проходити 2 рази на тиждень:
 
  • Щосереди з 18.30 до 20.00
                         та
  • Щосуботи з 10.00 до 11.30
Про ведучого
Ведучий - майстер Ігор Омельченко. 17 років безперервної практики цігун, нейгун, тайчі, медитації. 10 років щоденної практики у сфері відновлення фізичної та психічної реабілітації. Державний диплом магістра у сфері фізичної реабілітації, енерготерапії.
 
Ігор Омельченко про курс:
“Біомеханіка це наука про рух людського тіла, в якому м'язи, кістки, сухожилля, зв'язки та нерви злагоджено працюють разом, контрольовані свідомістю, як досконала машина. І якщо цього не налагоджено та не відбудовано, то це какафонія, а не гра. А в деяких випадках і шкода.
 
І мій досвід і практика привели до усвідомлення, що без правильного розуміння та застосування біомеханіки немає ні цигун, ні тайчі, ні медитації, а є лише вічна боротьба зі своїм тілом. І такого цигуна, тайчі, ушу, кунгфу повним повно і я неодноразово був свідком, як розбиваються мрії людей, банально про їхнє здоров'я. Моя практика це наголос на реабілітації і здоров'я, як базовий ресурс людини насамперед. І зміцнивши цю базову потребу, людина готова йти далі. Я для цього навчався і отримував диплом реабілітолога, щоб у цьому розібратися самому.
 
У Китаї навчання правильної біомеханіки вшито у годинникових стояннях стовпом і в повторення форм, але розум західної людини не готовий стояти в "нудному стовпі", тим більше ще докладати до цього надзусилля, особливо коли весь інформаційний простір заповнений інформацією, що все дається легко, і в цьому їх масово переконують розмовляючі голови, які не мають переважно до практики жодного відношення.

Якщо коротко, то я бачу обсяг, а не окремі його частини у вигляді методів, стилів і можу туди провести реально бажаючих докласти цього зусилля. Питання у запиті людини, до чого вона готова йти і з чим працювати.”
 
Запрошуємо на практику Відновлення Здоров’я!
Организатор мероприятия

! ЗАПОЛНИТЕ предварительную ЗАЯВКУ

(напр.: Иванов Иван, 1... Глушко Ирина, 3)

Проверьте отсутствие пробела до и после адреса

данет
Тренинги в Одессе
Тренинги в Киеве

Если вы уже получаете нашу рассылку,
то просто подтвердите свой выбор

После отправки формы ДОЖДИТЕСЬ появления страницы c надписью "Спасибо за регистрацию на мероприятие". Если Вы не уверены в том, что Вам удалось зарегистрироваться, отправьте Вашу заявку письмом (в теме письма укажите "Регистрация") на электронный адрес: personal-trening@ukr.net
тренинги и семинары в Одессе Если у Вас не вышло зарегистрироваться самостоятельно, Вы можете позвонить Николаевой Елене по тел.: +38-067-559-85-21, 093-567-21-03, 050-333-56-90, 094-956-00-10, (048) 703-70-10.