Сексология онлайн 2023 Базовий курс Позитивної психотерапії ONLINE Гештальт, Одесса, 2023 Психосоматика, Онлайн 2024
view counter

Жіночий оргазм. Тренінг для жінок

Заполнить заявку
ВСЕ тренинги и семинары в Киеве | в Одессе | в Украине
Дата начала мероприятия: 
  • вт, 23 Апр, 2024 - 15:30
    вт, 14 Май, 2024 - 15:30
    вт, 4 Июн, 2024 - 15:30
    вт, 25 Июн, 2024 - 15:30
Город: 
Киев
онлайн та офлайн
Тип мероприятия: 
Тренинг
Продолжительность: 
1 дней
Целевая аудитория: 
Девушки 18+, женщины, мужчины
***
Стоимость /для 1 чел./: 
3500 грн
Рекомендую в індивідуальному форматі, ціна вказана за тренінг в групі. Вартість індивідуального тренінгу із консультацією після тренінгу -150$. Вартість 3500 грн./учасника - за участь в тренінгу для групи (наприклад, для двох-трьох подруг).
Ведущий мероприятия: 
Оксана Муратова

Оксана Муратова - практикующий сертифицированный сексолог, секс-коуч, инструктор по тренировке интимных мышц женщины. Проводит тренинги и мастер-классы по сексуальному образованию по авторским методикам SE (Sensual Education) индивидуально, в группах, онлайн и оффлайн

Регламент мероприятия: 
Тривалість тренінгу до 4 годин. Кожну суботу с 15:30 до 19:30

"Тело женщины - скрипка, и надо быть прекрасным музыкантом, чтобы заставить его звучать" – это слова известного ученого, который занимался изучением женского оргазма (Джером Сэлинджер).

Тема жіночого оргазму займає ключову позицію інтимного життя пари. Якщо жінка отримує задоволення, у стосунках завжди буде той вогник, який зближує пару.

Цей тренінг для жінок, тому, що не зная себе жінка не зможе навчить свого чоловіка ласкати її так, як треба саме їй. Найчастіше, ми -жінки, очікуємо від чоловіків ініціативу в сексі. Вважаємо, що чоловік повинен знати що, коли та як робити, як ласкати, щоб жінка отримала задоволення. Але! Чоловік не в нашому тілі! Він може застосовувати з вами попередній досвід з іншою партнеркою, орієнтуватися по вашим стонам приємні вам його ласки чи ні. А якщо ви імітуєте оргазм, не зная себе? Чоловік вважає, що все класно та наступного разу буде застосовувати ті самі ласки. А вам від них ніяково. Тоді ніколи жінка не відчує насолоди, задоволення від сексу, буде терпіти, отримує проблеми із здоровям. Є жінки, які починають шукати інших партнерів із надаєю, що з іншим партнером все вийде. Так вона й буде блукати поки не прийде на навчання))) 

Цей тренінг - все головне про нас, жінок. Сконцентрована максимально повна інформація. Погоджуся, можна відкривати інтернет та рік витратити на те, щоб щось познати, потім спробувати...але...не факт що вийде. Інтернет - це все для всіх. Тренінг - все для вас.

Тож, що буде на тренінгу: 

  • причини складнощів у жінок в отриманні оргазму;
  • сумісність партнерів та що робити, якщо вона різна;
  • що таке ЖІНОЧИЙ ОРГАЗМ;
  • ерогенні зони жінки: як знайти, як пробудити;
  • види оргазму у жінок; як отримати сквірт;
  • що відбувається з чоловіком та жінкою під час статевого акту – етапи та як їх правільно пройти;
  • чому жінка не доходить до оргазму, що потрібно покращити в інтимній сфері пари;
  • що впливає на інтенсивність оргазму; що робити, щоб отримувати оргазм у сексі.

Якщо ви не отримуєте оргазм, але вважаєте, що все перепробували, ви помиляєтесь! Це означає, що ви ще не все спробували! Знаючи особливості жіночої сексуальності, ви навчитеся отримувати оргазм.

Очікую вас на тренінгу! Тривалість тренінгу 4 години, формат онлайн

! ЗАПОЛНИТЕ предварительную ЗАЯВКУ

(напр.: Иванов Иван, 1... Глушко Ирина, 3)

Проверьте отсутствие пробела до и после адреса

данет
Тренинги в Одессе
Тренинги в Киеве

Если вы уже получаете нашу рассылку,
то просто подтвердите свой выбор

После отправки формы ДОЖДИТЕСЬ появления страницы c надписью "Спасибо за регистрацию на мероприятие". Если Вы не уверены в том, что Вам удалось зарегистрироваться, отправьте Вашу заявку письмом (в теме письма укажите "Регистрация") на электронный адрес: personal-trening@ukr.net
тренинги и семинары в Одессе Если у Вас не вышло зарегистрироваться самостоятельно, Вы можете позвонить Николаевой Елене по тел.: +38-067-559-85-21, 093-567-21-03, 050-333-56-90, 094-956-00-10, (048) 703-70-10.