Телесно-ориентированная терапия, Онлайн 2023 Гештальт, Одесса, 2023 Базовий курс Позитивної психотерапії ONLINE Сексология онлайн 2023
view counter

Імфітнес - сакральні знання великих коханок. Майстер-класс

Заполнить заявку
ВСЕ тренинги и семинары в Киеве | в Одессе | в Украине
Дата начала мероприятия: 
Это мероприятие уже прошло
Город: 
Киев
бульвар Верховного совета 21A (ближайшая ст. метро - Дарница) или онлайн
Тип мероприятия: 
Мастер-класс
Продолжительность: 
1 дней
Целевая аудитория: 
18+
***
Стоимость /для 1 чел./: 
1050 грн
Скидка /для заполнивших форму заявки/: 
 50 грн
Ведущий мероприятия: 
Мельник Елена

Олена Мельник - член Міжнародної Федерації Імфітнесу, Сексологів і Секс-коучів (МФІСС), практикуючий Сертифікований тренер по жіночому Імфітнесу (тренування інтимних м'язів, сексолог. секс-коуч, автор та ведуча Проводить тренінги та майстер-класи з сексуальної освіти за авторськими методиками індивідуально, в групах, онлайн та офлайн

Юлия Шербал

Юлія Шербал - член Міжнародної Федерації Імфітнесу, Сексологів і Секс-коучів (МФІСС), практикуючий Сертифікований тренер по жіночому Імфітнесу (тренування інтимних м'язів), сексолог. Секс-коуч, Сертифікований НЛП-практик, спеціаліст з лікувального харчування. Автор та ведуча тренінгів та майстер-класів для жінок індивідуально, в групах, онлайн, офлайн

```Ведущий мероприятия: 
Сертифицированный тренер Международной Федерации Имфитнеса, Сексологов и Секс-коучей
Регламент мероприятия: 
Тривалість: 2 години

Секс - одна з базових, фундаментальних засад сімейних відносин. Вміння займатися Любов'ю – найбільше мистецтво, відоме з давніх-давен!

Охоронцями знань про мистецтво кохання на Сході, в Японії, Греції, Китаї, Індії були гейші, танцівниці, гетери, професія яких вважалася елітарною. Особлива увага приділялася технікам володіння та управління інтимними м'язами.

Секрети великих коханок стануть доступними і вам!
Ви навчитеся бути сексуально привабливою, а в сексі будете краще, за будь-яку гейшу!
Ви станете привабливими не тільки зовнішньо, але  й станете невидимим магнітом для чоловічої статі. Ваше життя зміниться на краще!

Ми з вами будемо вивчати деякі практикам з  Імфітнесу: удіяна, наулі,  качелі, вправи Кегеля та інше

Наприкінці ми покажемо відео які ви точно що ніколи не бачила раніше – ексклюзивні відеоматеріали, що демонструють можливості, які можуть бути доступні і вам.

Що необхідно для занять онлайн?

  1. Підключення до Інтернету (якщо онлайн);
  2. Веб-камера, мікрофон (якщо онлайн займаєтеся з комп'ютера);
  3. Необхідне особисте місце, щоб під час заняття Вас ніхто не турбував і не відволікав (телефонні дзвінки, діти);
  4. Гарний настрій :)

Зробіть свій вибір та зареєструйся на наш майстер-клас, який  ми проводимо в форматі он-офлайн

А чи відомо вам, що "Формула Любові" - це першоджерело сучасного Імфітнесу (імбілдінгу) в Україні?

Ми є професіоналами та визнаними лідерами з Імфітнесу не тільки в Україні, але серед інших країн вже понад 15 років. За цей час у нас пройшли навчання більше 10000 жінок з України та з інших країн світу!

Гарна новина! Ми відновили свою роботу у повному обсязі. Більш того ми розширили свою діяльністьв Імфітнесі, а саме: допомагаємо жінкам тепер не тільки в сфері сексуальних можливостей, але й у галузі відновлення інтимного здоров'я.

Тепер у вас є можливість відвідати, або дистанційно пройти он-лайн наш ексклюзивний майстер-клас і дізнатися з перших вуст, без міфів і казок, про жіночі сакральні секрети сексуальності!

Организатор мероприятия

! ЗАПОЛНИТЕ предварительную ЗАЯВКУ

(напр.: Иванов Иван, 1... Глушко Ирина, 3)

Проверьте отсутствие пробела до и после адреса

данет
Тренинги в Одессе
Тренинги в Киеве

Если вы уже получаете нашу рассылку,
то просто подтвердите свой выбор

После отправки формы ДОЖДИТЕСЬ появления страницы c надписью "Спасибо за регистрацию на мероприятие". Если Вы не уверены в том, что Вам удалось зарегистрироваться, отправьте Вашу заявку письмом (в теме письма укажите "Регистрация") на электронный адрес: personal-trening@ukr.net
тренинги и семинары в Одессе Если у Вас не вышло зарегистрироваться самостоятельно, Вы можете позвонить Николаевой Елене по тел.: +38-067-559-85-21, 093-567-21-03, 050-333-56-90, 094-956-00-10, (048) 703-70-10.