Телесно-ориентированная терапия, Онлайн 2023 Гештальт, Одесса, 2023 Психосоматика, Онлайн 2024 Сексология онлайн 2023
view counter

Вуглеходіння у ніч Повного Місяця

Заполнить заявку
ВСЕ тренинги и семинары в Киеве | в Одессе | в Украине
Дата начала мероприятия: 
Город: 
Киев
Місце проведення: полянка в лісі на березі озера недалеко від Києва (8 км).
Тип мероприятия: 
Тренинг
Продолжительность: 
1 дней
***
Стоимость /для 1 чел./: 
1200 грн
Ведущий мероприятия: 
Сергей Литвиненко

Сергей Литвиненко – опытный практик шаманизма, своим присутствием передающий естественную красоту и силу природы. Его изделия пользуются заслуженной славой и уважением. Во все, что он делает, вкладывает частичку Мировой Души - великой силы, пронизывающей все мироздание. Благодаря своему знанию природных ритмов, использует Углехождение для наиболее эффективного раскрытия ключевых точек Времени на Колесе Года

Регламент мероприятия: 
Практика відбудеться у середу 24 квітня 2024 с 19:00 до 21:30. Збір у Студії о 17:30.

Запрошуємо на практику Вуглеходіння у період Повного Місяця!

Вода – сила нашої Душі

Повня - природний час Води, час почуттів, наповненості емоціями, коли душа прагне кудись вгору. У цей час ми готові відкрити тонке сприйняття світу, готові злетіти на крилах єдності з енергією Природи. Відчути щастя, яке приходить, коли ми відчуваємо себе і Всесвіт як одну живу Присутність.

Ми налаштовуємося на енергію Повного Місяця і відкриваємо шлях Блага і Щастя! Вуглеходіння надасть нам зв'язок із силою Повні!

Вогонь – дзеркало нашого Духа

Вуглеходіння - це потужна очисна практика, що прийшла з давніх-давен. Вогонь - активна сила, що трансформує. Вогонь зігріває та очищає. Вогонь - найживіша стихія, життя полум'я схоже життя живого істоти. Але Вогонь живе вічно, затухаючи в одному місці і спалахуючи в іншому, нагадуючи людині, що Дух безсмертний.

Урок Вогню для нас у тому, що завжди є вихід у нову якість, є можливість розвитку, є надія та Шлях. Для нашого духу вогонь - це дзеркало, у якому бачимо свою початкову чистоту, силу, красу.

Природа – найкращий друг нашого Тіла

Природа дарує надмірну енергію для життя. На природі ми розкриваємось і насамперед наповнюється життєвою силою наше Тіло – містище Душі та Духа.

Вуглеходіння з Сергієм Литвиненко проходить на галявині у мальовничому лісі. Поруч із галявою маленьке озеро, навколо тиша, в якій лунає шум дерев.

Вуглеходіння допомагає поєднатися з природою та повернути енергію стихій. Вода та Вогонь, Земля під ногами та Небо над головою дають нам свою підтримку.

Вуглеходіння - наповнення Силою

У давнину Вуглеходіння проводилося як обряд посвяти, випробування чи подяки, але скрізь переслідувалася одна мета - перехід у нову якість життя через очищення тіла, енергії, свідомості.

  • На рівні тіла за рахунок прогрівання точок акупунктури відбувається потужна енергетизація всього організму, підвищується імунітет та зміцнюється здоров'я.
  • На енергетичному рівні очищаються та живляться всі тонкі оболонки та енергетичні зв'язки, що загалом гармонізує людину.
  • І психологічно людина роблячи неможливе можливим переступає через межі своїх обмежень, цим відкриває собі двері нових можливостей у повсякденному житті.

У минуле, в попіл іде все зайве, хворе, непотрібне. Світло і тепло Вогню наповнює тіло і душу, дарує серцю радість і відкриває свідомість нового, щасливого життя!

Що відбувається під час Вуглеходіння:

  • Сергій Литвиненко проводить вуглеходіння як глибокий медитативний процес звільнення від стресу міського життя, поєднання з природою та створення свого цілісного енергетичного стану.
  • Ви берете участь у спорудженні ритуального "куреню" - майбутнього багаття, спостерігаєте народження вогню, даєте вогню підношення, з'єднуєтеся зі стихією через дихання, споглядання, рух.
  • Під звук бубна, у єдності з людьми та природою Ви проходите по сяючому вугіллю і заряджуєтесь енергією живого Вогню.
  • Після ходіння усі збираються навколо затишного "чайного" вогнища - для Чаювання та обговорення свого досвіду.

Структура практики:

  • Збирання дров – усвідомлення своїх особистих запитів
  • Підношення Роду
  • Підношення місцевості
  • Медитація на тіло. дихання та внутрішній Вогонь
  • Відпускання перешкод та проблем
  • Ходіння вугіллям - ритуал Великого Переходу
  • Чаювання - збирання Сили:)

В результаті Вуглеходіння

  • Ви отримаєте потужну енергію на весь місяць, зазнаєте чарівного почуття повернення до природи.
  • Негативні впливи та емоції підуть, Ви відчуєте внутрішню рівновагу та отримаєте сили для руху вперед.
  • Злиття Води та Вогню на святі Вуглеходіння зробить Ваше життя яскравішим та щасливішим!
!УВАГА! Протипоказання до Вуглеходіння:
  • Люди з обмеженими фізичними можливостями Травми, переломи.
  • Люди з розладами психіки та психічними захворюваннями.
  • Не можна брати участь у стані алкогольного чи наркотичного сп'яніння.
  • До проходження вугіллям не допускаються люди, які ігнорують вказівки ведучого у процесі Вуглеходіння.

Наповніть своє життя енергією щастя на углеходінні у Ніч Повного Місяця із Сергієм Литвиненком! Хай буде з Вами Сила! ;)

Организатор мероприятия

! ЗАПОЛНИТЕ предварительную ЗАЯВКУ

(напр.: Иванов Иван, 1... Глушко Ирина, 3)

Проверьте отсутствие пробела до и после адреса

данет
Тренинги в Одессе
Тренинги в Киеве

Если вы уже получаете нашу рассылку,
то просто подтвердите свой выбор

После отправки формы ДОЖДИТЕСЬ появления страницы c надписью "Спасибо за регистрацию на мероприятие". Если Вы не уверены в том, что Вам удалось зарегистрироваться, отправьте Вашу заявку письмом (в теме письма укажите "Регистрация") на электронный адрес: personal-trening@ukr.net
тренинги и семинары в Одессе Если у Вас не вышло зарегистрироваться самостоятельно, Вы можете позвонить Николаевой Елене по тел.: +38-067-559-85-21, 093-567-21-03, 050-333-56-90, 094-956-00-10, (048) 703-70-10.