Гештальт, Одесса, 2023 Позитивная психология онлайн 2024 Психосоматика, Онлайн 2024 Сексология онлайн 2024
view counter

Вуглеходіння в Осіннє Рівнодення

Заполнить заявку
ВСЕ тренинги и семинары в Киеве | в Одессе | в Украине
Дата начала мероприятия: 
  • вс, 22 Сен, 2024 - 18:00
Город: 
Киев
Місце проведення: Полянка у лісі на березі озера недалеко від Києва (8 км)
Тип мероприятия: 
Тренинг
Продолжительность: 
1 дней
Целевая аудитория: 
для всех желающих
***
Стоимость /для 1 чел./: 
1200 грн
Ведущий мероприятия: 
Сергей Литвиненко

Сергей Литвиненко – опытный практик шаманизма, своим присутствием передающий естественную красоту и силу природы. Его изделия пользуются заслуженной славой и уважением. Во все, что он делает, вкладывает частичку Мировой Души - великой силы, пронизывающей все мироздание. Благодаря своему знанию природных ритмов, использует Углехождение для наиболее эффективного раскрытия ключевых точек Времени на Колесе Года

Регламент мероприятия: 
Практика відбудеться в суботу 22 вересня 2024 року з 18:00 до 20:30. Збір у Студії о 17:00 за адресою вул. Терещенківська 13. Реєстрація до 21.00 21 вересня.

Друзі! Якщо Ви хочете зарядитися енергією та оптимізмом на всю осінь, якщо Ви хочете спіймати свій успіх і запалити іскру віри у свої сили -

22 вересня 2024 року запрошуємо Вас на Вуглеходіння на День Осіннього Рівнодення!

Осіннє рівнодення - час зміни сезонів, коли починається найтемніший і холодніший період року. Настає час переважання ночі над днем, час, коли людям потрібна опора та підтримка, коли кожна іскра натхнення та впевненості у собі здатна творити дива для Вас та Ваших близьких.

Вуглеходіння - це одна з древніх очисних практик, що проводилася різними народами як обряд посвяти, випробування чи подяки, але скрізь переслідувалася одна спільна мета - перехід на нову якість сприйняття через очищення тіла, енергії, свідомості.

Що відбувається під час Вуглеходіння:

  •     На рівні тіла за рахунок прогрівання точок акупунктури відбувається сильна енергетизація всього організму, підвищується імунітет та зцілюються хронічні захворювання.
  •     На енергетичному рівні очищаються та живляться всі тонкі оболонки та енергетичні зв'язки, що загалом гармонізує людину.
  •     Психологічно людина, роблячи неможливе можливим, переступає через межі своїх обмежень, цим відкриває собі двері нових можливостей у повсякденному житті.
Очищуюча сила вогню прагне рухатися від землі вгору. Тому Вуглеходіння і усуває вантаж із душі і спрямовує свідомість до Неба – високого, відкритого, ясного.
 
Минуле йде вниз, туди йде все зайве, хворе, непотрібне. Майбутнє приходить зверху. І щоб воно увійшло у Ваше життя, душа та розум мають бути розслабленими, відкритими, чистими.

Енергія вогню, в порівнянні з іншими енергіями першоелементів, має найпотужнішу трансформуючу якість! Вона може трансформувати матерію в попіл - розклавши її на елементи, спалити наші страхи - переплавивши їх у Силу, а потяг до пізнання призводить до ясності та розуміння сенсу нашого перебування тут і зараз... Давні мудреці не дарма стверджували, що в Вогні горить усе, крім Істини...

Загальний стан, який набуває людина після вуглеходіння, це умиротворення, надзвичайна радість, творче піднесення і величезний приплив сил! Вуглеходіння допоможе Вам залишити позаду все зайве і відкрити нові можливості життя!
 

Структура тренінгу:

  1.     Збирання дров – очищення простору власного життя  
  2.     Спорудження обрядового багаття за принципом улаштування світобудови
  3.     Підношення місцевості
  4.     Медитація гармонізації з природою
  5.     Спалювання негативних впливів та плетіння власного Щастя
  6.     Ходіння вугіллям - ритуал Великого Переходу
  7.     Чаювання - збирання Сили:)

Вуглеходіння – це можливість зустрітися з природою, з красою стихій, з найкрасивішою та чарівнішою стихією – Вогнем! Вуглеходіння це ритуал очищення, позбавлення всіх важких спогадів і переживань душі і тіла, це зцілення, яке відбувається завдяки поєднанню з досконалими енергіями природи! Ви відчуєте легкість і згадаєте давно забуте дитяче переживання – радість бути живим, просто бути віч-на-віч із собою, з лісом, з небом над головою!

Вуглеходіння в Осіннє Рівнодення наповнить Вас потужною енергією Вогню, зарядить силою та оптимізмом, допоможе знайти удачу та зустріти зимовий час сміливо та бадьоро!

 

Ведучий:

Сергій Литвиненко - досвідчений практик шаманізму, який своєю присутністю передає природну красу і силу природи.

Сергій звик працювати руками (а також головою та серцем) та його вироби користуються заслуженою славою та повагою. У все, що Сергій робить, він вкладає частинку Світової Душі – великої сили, що пронизує всю світобудову.

Тому його вироби мають власне життя. Добре продумані та добротно зроблені, його твори – амулети, талісмани і, звичайно ж, шаманські бубни – несуть у собі світло та силу живого простору шаманського Всесвіту!

Сергій Литвиненко проводить ритуали завдяки своєму знанню природних ритмів, він використовує Вуглеходіння для найефективнішого розкриття ключових точок Часу на Колесі Року.
Повня дозволяють поєднати стихію Води та Вогню, очистити емоції та спрямувати душу у світлий стан радості та вдячності світу.
 
Рівнодення та Сонцестояння несуть потужний заряд сонячної енергії та допомагають налаштуватися на відповідну пору року, дають глибоке почуття причетності до космічного Часу, пробуджують духовну зрілість.

Плануйте заздалегідь Ваші наступні "Вуглеходіння"

Розклад "Вуглеходінь на 2024 рік:

  • Вуглеходіння в Повний місяць 21 липня 2024 року (неділя) з 19.30 до 22.00, збір у Студії о 18.30
  • Вуглеходіння в Повний місяць 19 серпня 2024 року (понеділок) з 20.00 до 22.30, збір у Студії о 18.30
  • Вуглеходіння в Осіннє Рівнодення 22 вересня 2024 року (неділя) з 18.00 до 20.30, збір у Студії о 17.00
  • Вуглеходіння в Повний місяць 17 жовтня 2024 року (четвер) з 19.00 до 21.30, збір у Студії о 18.00
  • Вуглеходіння в Повний місяць 15 листопада 2024 року (п'ятниця) з 19.00 до 21.30, збір у Студії о 18.00.
  • Вуглеходіння в Зимове Сонцестояння 21 грудня 2024 року (субота) з 15.00 до 17.30, збір у Студії о 14.00
Организатор мероприятия

! ЗАПОЛНИТЕ предварительную ЗАЯВКУ

(напр.: Иванов Иван, 1... Глушко Ирина, 3)

Проверьте отсутствие пробела до и после адреса

данет
Тренинги в Одессе
Тренинги в Киеве

Если вы уже получаете нашу рассылку,
то просто подтвердите свой выбор

После отправки формы ДОЖДИТЕСЬ появления страницы c надписью "Спасибо за регистрацию на мероприятие". Если Вы не уверены в том, что Вам удалось зарегистрироваться, отправьте Вашу заявку письмом (в теме письма укажите "Регистрация") на электронный адрес: personal-trening@ukr.net
тренинги и семинары в Одессе Если у Вас не вышло зарегистрироваться самостоятельно, Вы можете позвонить Николаевой Елене по тел.: +38-067-559-85-21, 093-567-21-03, 050-333-56-90, 094-956-00-10, (048) 703-70-10.