Сексология онлайн 2023 Базовий курс Позитивної психотерапії ONLINE Гештальт, Одесса, 2023 Психологическое консультирование, Онлайн+Одесса 2024
view counter

ПЕРЕВІРКИ Держпраці: все по-новому з травня 2019р. Перевірка «ЗА СКАРГОЮ» працівника: коли і як тепер це буде? Перевірки Держпраці на дотримання законодавства про зайнятість, працевлаштування осіб з інвалідністю, соціального страхування. РОБОЧИЙ ЧАС у 20

Заполнить заявку
ВСЕ тренинги и семинары в Киеве | в Одессе | в Украине
Город: 
Киев
м.Київ (ст.м. «Майдан Незалежності») Готель "Козацький" Конференц-зал
Тип мероприятия: 
Семинар
Продолжительность: 
1 дней
Целевая аудитория: 
главные бухгалтера, бухгалтера, юристы, руководители предприятий.
***
Стоимость /для 1 чел./: 
1650 грн
Ведущий мероприятия: 
Татьяна Мойсеенко

Татьяна Мойсеенко – специалист по трудовому праву, налоговый консультант, автор многочисленных статей по вопросам оплаты труда и трудового права, постоянный автор электронного бухгалтерского еженедельника «Бухгалтер & Закон» системы ЛИГА:ЗАКОН, еженедельника «Дебет-Кредит»

Розділ 1. ПЕРЕВІРКИ Держпраці: все по-новому з травня 2019р. Перевірка «ЗА СКАРГОЮ» працівника: коли і як тепер це буде? Перевірки Держпраці на дотримання законодавства про зайнятість, працевлаштування осіб з інвалідністю, соціального страхування.

  • Аналіз змін, які відбулись у травні 2019 року. Служба з праці: знайомство «по-ближче». Нормативна база, якою керується служба. Наслідки скасування Постанови КМУ № 295 для роботодавців
  • З травня 2019 року невиїзні та виїзні інспектування переходять у планові та позапланові заходи контролю. Планові заходи здійснюються за річними планами, затвердженими органом контролю не пізніше 1 грудня року, що передує плановому. Чи можуть бути внесені зміни до річних планів перевірок?
  • Трудові перевірки від податкової служби залишились без змін. Які питання трудового законодавства та кадрового обліку перевіряю податкова? Електронний обмін інформацією між ДФС, ПФУ та Держпраці (по скаргам фізосіб) - є підставою для заходу контролю лише органами ДФС!
  • Однією з підстав для позапланового заходу є звернення (скарга) фізичної особи (чи осіб)! Усні, письмові (які надсилаються поштою, через мережу Інтернет або передаватись особисто). Які вимоги містяться для письмової скарги? Чи має Держпраці право перевіряти, якщо письмова скарга оформлена з порушенням?
  • Практика перевірок Дердпраці сьогодні дотримання роботодавцями законодавства про зайнятість, працевлаштування осіб з інвалідністю, соціального страхування
  • Обмін інформацією Служби з праці з Центром зайнятості (НОВЕ!), з Пенсійним фондом, з Фіскальною службою: впевнені кроки натиску на роботодавців і ФОПів, пошук
  • «порушників» на підставі обміну даними. Нові кроки натиску на роботодавців у 2019 році.
  • Перелік необхідних кадрових і локальних документів, які перевіряє Держпраці у роботодавців і у ФОПів з працівниками: ТОП-20 документів.
  • Відповідальність роботодавця за порушення законодавства про працю:

    • адміністративні штрафи: кому, скільки, за що і за який період?
    • фінансові штрафи: кому, за що, скільки за кожного працівника, скільки в цілому на роботодавця, за який період? Все залежить від розміру діючої мінімальної зарплати.
    • кримінальні штрафи і «розборки»: чи є фінал у справах?

Розділ 2. Робочий час у 2019р.: види, перенесення днів і дії кадровика, графіки і табель.

1. Робочий час і його планування та оформлення:

• Нормований, скорочений графіки роботи, неповний робочий час: різновиди, документальне оформлення, типові помилки роботодавця
• Робота змінами: планові графіки, тривалості годин змін, типові масові помилки роботодавців. Підсумований облік робочого часу
• Перенесення робочих днів в 2019 році: дії кадровика. Документальне оформлення. А якщо працівник хворів або був у відпустці у дні перенесення та дні відпрацювань?
• Табель обліку робочого часу: заповнення, скорочення днів і годин. Випадки оформлення та подання: коригуючий (уточнюючий), для авансу зарплати, за звітний місяць.

Розділ 3. Кадрові документи роботодавця: облік в особових справах. Трудові відносини і ЦПХ «не скриті» трудові відносини.

1. Договори ЦПХ з фізичними особами: оформлюємо «не скриті» трудові відносини. Чотири правила документального оформлення.

2. Ведення кадрового обліку документів:

• Види наказів, їх оформлення: типові та довільної форми. Реєстрація наказів.
• Особові справи: з яких документів складаються.
• Особова карточка П-2: заповнення, типові помилки, практика перевірок.

Відповіді за запитання

 

Организатор мероприятия

! ЗАПОЛНИТЕ предварительную ЗАЯВКУ

(напр.: Иванов Иван, 1... Глушко Ирина, 3)

Проверьте отсутствие пробела до и после адреса

данет
Тренинги в Одессе
Тренинги в Киеве

Если вы уже получаете нашу рассылку,
то просто подтвердите свой выбор

После отправки формы ДОЖДИТЕСЬ появления страницы c надписью "Спасибо за регистрацию на мероприятие". Если Вы не уверены в том, что Вам удалось зарегистрироваться, отправьте Вашу заявку письмом (в теме письма укажите "Регистрация") на электронный адрес: personal-trening@ukr.net
тренинги и семинары в Одессе Если у Вас не вышло зарегистрироваться самостоятельно, Вы можете позвонить Николаевой Елене по тел.: +38-067-559-85-21, 093-567-21-03, 050-333-56-90, 094-956-00-10, (048) 703-70-10.